Nanošenje senke za samo 60 sekundi: Jednostavan trik koji je zaludeo bjuti svet, a sve što vam treba je tufer

Olja Jelić Vesti 17.02.2024 13:54 0

Mnogim ženama nanošenje senke iziskuje puno vremena, preciznosti i pažnje kako bi postigli savršen oblik. Ipak, to ne mora biti slučaj.

Nanošenje senke

Printscreen/Instagram

Mnogim ženama nanošenje senke iziskuje puno vremena, preciznosti i pažnje kako bi postigli savršen oblik. Ipak, to ne mora biti slučaj. Pojavio se bjuti trik koji nas uči kako da dobijemo željeni oblik senke za oči u roku od samo 60 sekundi.

Senke za oči su odlični bjuti saveznici koji nam pomažu da istaknemo ono najbolje od naših očiju. Iako pronalazak odgovarajuće senke deluje kao veoma jednostavan zadatak, postoji teorija uz pomoć koje pronalazimo senku koja najviše odgovara našoj boji očiju. Takođe, senka za oči može imati razna dejstva, pa je tako koristimo umesto ajlajnera. Senke su odlične za iskazivanje raspoloženja u kom se nalazimo, pa ako smo raspoloženi za festive sezonu to možemo iskazati uz pomoću njih.

 

 

 

Ipak, naš fokus je trenutno na njihovoj primarnoj svrsi a to je isticanje očiju. Bjuti influenserka Nikol Lejn nas uči kako da pravilno, brzo i efikasno nanosimo naše senke za oči.

Brzo i efikasno nanošenje senke za oči u roku od 60 sekundi

Ovaj trik iziskuje samo jedan alat – tufere za šminku u kružnom obliku. I naravno vaša omiljena senka i odgovarajuća četkica. Sve što je potrebno jeste da presavijete tufer na pola i pravilno ga pozicionirate. Kada želite da napravite savršeno oblikovano krilo, na spoljašnji ugao oka postavite tufer i iznad njega nanesite senku.

 

 

Isto to uradite i na sredini vašeg kapka. Uz to, još jedan benefit koji dobijate putem ovog trika jeste da sav višak senke ostaje na datom tuferu. Zaboravite na mrlje, i na dodatno utrošeno vreme za brisanje istih. Takođe, u roku od 60 sekundi dobili ste savršeno izblendanu i oblikovanu senku za oči.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading