Cela Srbija danas priča o haljini Aleksandre Prijović: Nikada se ovakva nije pojavila na sceni, sve puca na njoj

Olja Jelić Vesti 14.02.2024 11:28 0

Stajling Aleksandre Prijović postao je glavna tema komentara na društvenim mrežama

Aleksandra Prijović

ATA Images

 

Aleksandra Prijović je mesecima glavna tema zbog svoje regionalne turneje. Uvek je besprekorno doterana, a tako je bilo i sinoć na koncertu u Osijeku.

Ovo je njen prvi od pet zakazanih koncerata u ovom gradu, a pored fantastične atmosfere koju je napravila ovog puta je sve iznenadila krajnje neobičnom kreacijom. 

Haljina od šljokica koja spada u trend "golih" haljina je publiku bacila u trans. Izrađena je u boji kože, u potpunosti prekrivena kristalima, a ono što je najviše pažnje privuklo je to što je gornji deo izrađen u vidu mašne koja se širi u kratku suknju koja pada poput latica cveta. 

Neobičan stajling je Priji stajao kao saliven i samo je dodatno istakao njenu zanosnu figuru, a mnoge je podsetila na Zvončicu iz Petra Pana. 

 

 

Ovaj šljokičav autfit dopunila je visećim minđušama, a kosa je ležerno padala, dok je mejkap bio u savršenom skladu u nude nijansama. 

Društvene mreže gore od ovog Prijinog stajlinga i nema sumnje da je ona postala vodeća srpska trendseterka koja svojim autfitima iznova postavlja standarde. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading