Radi u ordinaciji plastičnog hirurga, ali ne voli botoks: Dermatolog podelila savet kako da usporite starenje

Olja Jelić Vesti 09.02.2024 16:10 0

Dermatolog podelila savet kako da se negujete umesto da koristite botoks.

Dermatolog

Printscreen/TikTok

Megi Harc je pomoćnik lekara u kancelariji za plastičnu hirurgiju i profesionalac za negu kože koja je otkrila nekoliko tretmana koje treba isprobati pre nego što dobijete botoks.

„Koliko god volim botoks, on se zaista bavi samo finim linijama i borama koje vidite na koži kao rezultat kontrakcije mišića“, počela je ona u videu.

„Ali kada je u pitanju preventivno starenje i održavanje mladalačke kože kako starite, toliko je važno raditi tretmane koji će stimulisati proizvodnju kolagena i elastina, poboljšati hiperpigmentaciju i održati ukupan kvalitet kože.

 

@hartzaesthetics Replying to @hibby All of the aesthetic treatments I have done and plan to do in the next year. Skin health is my #1 priority and in my opinion the most important thing when it comes to preventative aging. If you want a custom treatment plan similar to mine, call the number in my bio to book a consultation 🫶 . . . . . . #preventativeskincare #preventativeaging #preventativebotox #uppereastsidenyc #facialbalancing ♬ original sound - Maggie Hartz, PA-C

 

 

Bez obzira da li planirate da dobijete botoks ili ne, Megi je rekla da uvek treba da radite na svojoj koži.

Iako je rekla da ne postoji jedinstven pristup za sve protiv starenja, ona veruje da će vam konsultacije pomoći da shvatite da li će ovaj tretman raditi za vas.

Gledaoci su joj zahvalili na savetima i podelili svoje utiske o njenom predlogu. 

„Pronalaženje pravih pilinga za mene je napravilo ogromnu razliku jer su moje fine bore bile mnogo izraženije zbog dehidrirane/mrtve kože“, rekao je jedan komentator.

„Voda za piće i SPF i ostaćete hidrirani“, dodao je drugi.

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

 



 

Komentari (0)
Loading