,,Mob wife" manikir: Žene mafijaša ih nose na ovaj način, neizostavan su deo njihove pojave

Vesti 08.02.2024 09:33 0

Njega je nosila Karmela Soprano, njega je nosila Elvira u ,,Licu sa ožiljkom", njega vidite u Kumu...

nokti

Printscreen/TikTok/taro_bunny

TikTok je progovorio i očigledno nas čeka zima u mafijaškom stilu. Prema stotinama video snimaka koji su se iznenada pojavili sa #mobwife, hladnije vreme (i 25. godišnjica Sopranovih) je savršeno vreme da se prepustite luksuznoj, preteranoj estetici i odbacite sve minimalističke trendove. Nema više ni clean girl, ni tihog luksuza, ni ,,old money-a". Vreme je za stil supruge mafijaša.

I sad, kakvo god ime bilo ovom trendu, koliko god provokacije on u sebi sadržao, valja priznati da u njemu ima momenata koje nas sve kupuju. Volite sunčane naočari? Zlato? Kožu? Crno? Sigurno je da u ovom trendu ima nešto za svakog od nas. A ako vam je ovaj  maksimalizam ipak preteran, uvek možete da uvedete trend u svoj izgled na mala vrata. Kroz ,,mob wife" manikir.

Šta je ,,mob wife" manikir?

Tipičan izgled noktiju mafijaške supruge će uvek biti ekstra dugačak, ekstra kvadratni, ekstra beli frenč. Njega je nosila Karmela Soprano, njega je nosila Elvira u ,,Licu sa ožiljkom", njega vidite u  Kumu.

 

 

Nakon vladavine početkom 2000-ih, francuski manikirje potisnut. Neke žene su ga uvek nosile, ali prosto – potencirali su se drugačiji stilovi. Sve dok se nije vratio u velikom stilu u poslednjih pet godina. Ali, šta je onda posebno u mob wife manikiru? Većina modernih francuskih manija zahteva meki oblik badema. Nokat mafijaške supruge, s druge strane, je u znaku četvrtastog, zdepastog vrha u super-svetloj beloj nijansi, piše Lepota i Zdravlje.

Kako postići ,,mob wife" nokte?

Najlakši i na kraju najautentičniji način da dobijete izgled mafijaške žene je da odete u salon po set akrila. Obavezno zatražite duge nokte i oštar kvadratni vrh. Takođe, obavezan je klasičan svetli beli vrh, ali na vama je da li želite tradicionalnu bebi roze podlogu ili nešto što je bliže vašem tonu kože.

 

@juliamcdonald65 💅🏻💅🏻💅🏻bringing back the square french #nails #french #mobwife ♬ original sound - whoisonika

 

Možete, naravno, da se odlučite i za set tipsi za postizanje sličnog izgleda kod kuće – odlična opcija ako želite da testirate izgled pre nego što se posvetite tome u salonu. Pravila  znate: tražite dug nokat i kvadratni oblik.

I, naravno, ako nekako prirodno imate ekstra duge nokte, uvek možete da ih nalakirate kod kuće, uz pomoć tračica. 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading