"Jesi ti normalna?": Jedna od najpoznatijih tiktokerki razbesnela pratioce cenom torbe koju je dizajnirala, da li biste je nosili?

Olja Jelić Vesti 01.02.2024 15:34 0

Jedna od najpopularnijih svetskih tiktokerki Emili Mariko razbesnela je pratioce cenom platnene torbe za kupovinu koju je nedavno izbacila pod svojim potpisom.

Torba

Printscreen/TikTok

Jedna od najpopularnijih svetskih tiktokerki Emili Mariko razbesnela je pratioce cenom platnene torbe za kupovinu koju je nedavno izbacila pod svojim potpisom.

Emili je objavila da u prodaju pušta dvije verzije "tote baga" po ceni od 110 evra.

 

 

Emili se inače proslavila videima u kojima priprema hranu i pokazuje što je kupila na pijaci. Danas je na TikToku prati 12.5 miliona ljudi. I skoro svi oni su ostali u čudu kad su videli cenu po kojoj ona prodaje svoje poprilično obične platnene torbe.

 

 

 

"Ovo je smešno. Emili, poštujem te i pratim, ali ovo je uvreda za sve tvoje pratioce", "Jesi li to ok? Zašto bi neko platio toliki novac za torbu koja vredi pet dolara?", "Ova torba izgleda kao nešto što dobiješ besplatno uz kupovinu", "Molim? Ovo je smešno", "Pa je li iko toliko lud da ovo kupi?", samo su neki od hiljadu komentara nakon što je predstavila torbu.

Što vi kažete?

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading