Srpkinje ih obožavaju: Salonke od 560 evra trenutno su najtraženije, da li biste ih nosile?

Olja Jelić Vesti 31.01.2024 14:33 0

Ove salonke zaludele su Srpkinje

Salonke

Shutterstock

Približava se Dan zaljubljenih, po mnogima najromantičniji dan u godini. Kao i svake godine, mnoge modne marke su pripremile posebne kolekcije kako bi pomogle svojim kupcima da izraze ljubav jedinstvenim poklonom. Dan zaljubljenih nije isključivo rezervirano za parove ili zaljubljene, već je to i prilika da i oni koji su solo, proslave ljubav - prema samome sebi. Ove salonke su idealne da ih poklonimo same sebi. 

 

 

Salonke krase peta od 11.4 centimetra, šiljasti prednji deo i mrežasti gornji deo na kojem se nalaze crvene tačkice. Imaju i detalje od antilopa, a tu je i predimenzionirana mašna koja se nalazi na spoljašnjoj strani cipela. 

"Službeno je, zaljubljena sam"

"Prekrasne su", "Volim ih", "Bez reči sam", "Opsednuta sam", "O moj Bože, tako su lepe", "Službeno je, zaljubljena sam", samo su neki od komentara na Instagram profilu brenda ispod objave sa ovim cipelama.

 

 

 

Ove salonke su novitet luksuznog brenda obuće Aminah Abdul Jillil. Marka je osnovana 2012. godine i poznata je po odvažnom, a ženstvenom dizajnu. Upravo je estetika obuće kojom se ova marka ponosi dovela do globalne distribucije cipela u preko 50 zemalja. Cena im je 560 evra. Da li biste ih nosile?

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading