Malo pažnje za ovu damu: Klaudija Šifer blistala na premijeri filma, ali je pala u drugi plan kada je on stupio na scenu

Vesti 25.01.2024 12:23 0

U čast filma, Šifer (53) je nosila neonsko žutu haljinu sa argile uzorkom sa motivima srebrnih dijamanata i čipkanom tkaninom

Klaudija

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Klaudija Šifer je u juče prisustvovala premijeri filma ,,Argajl" u Londonu u znak podrške svom suprugu, reditelju Metjuu Vonu, i njihovom zelenookom mačku Čipu, koji se pojavljuje u špijunskom filmu.

U čast filma, Šifer (53) je nosila neonsko žutu haljinu sa argile uzorkom sa motivima srebrnih dijamanata i čipkanom tkaninom koja se vukla niz strane. Izgled je udružila sa srebrnim štiklama i svojom poznatom elegantnom frizurom sa srednjim razdelom. 

Dodatno je dodala i braon-žuti ranac sa argajl printom koji je nosila da nosi svoju mačku niz tepih sa stilom.

Ako je odeća izgledala poznato, to je zato što je Šiferova, dugogodišnja muza brenda Versaće, nosila skoro identičnu modnu pistu tokom nedelje mode u Milanu u septembru. Ona je najverovatnije poslužila kao sopstvena inspiracija, navodi People.

 

 

„Ova haljina je alternativna verzija dizajna koji je Klaudija nosila na mojoj reviji za proleće/leto '24 i napravljena je od metalne mreže sa kristalima, perlama i vezom od čipke od baroka“, rekla je Donatela Versače, dizajnerka haljine na Instagramu.  

Izgled na pisti je takođe kopirala En Hatavej, koja je nosila dizajn za The 2023 Albies sa košnica frizurom i metalik cipelama. Glumica se pridružuje Margo Robi na listi poznatih ličnosti koje ne mogu da odole Šiferovom kultnom stilu. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading