Plavuša ili ne? Nina Badrić se podsetila fanove kako je izgledala sa tom bojom kose, mišljenja su podeljena

Olja Jelić Vesti 20.01.2024 10:20 0

Pevačica Nina Badrić na svojim profilima na društvenim mrežama prisetila se kako je izgledala kao plavuša i zatražila savet da li da ponovo menja boju kose.

Nina Badrić

Printscreen/Instagram

Pevačica Nina Badrić na svojim profilima na društvenim mrežama prisetila se kako je izgledala kao plavuša i zatražila savet da li da ponovo menja boju kose.

Nina je već godinama prepoznatljiva po smeđoj kosi, a dok je menjala dužinu i oblike frizura boja je ostala ista. 2015. godine sve je iznenadila nakon što se ofarbala u plavo..

Na svom Instagram i Facebook profilu podelila je niz fotografija na kojima ima plavu kosu pa je potražila savet od obožavatelja.

 

 

 

"Opet plava ili ne? Pitanje je sad", napisala je u opisu fotografija.

U komentarima ispod objave bilo je različitih mišljenja. Uzevši u obzir da je njen fizički izgled često bio tema pisanja u medijima, Nina je u ranijem intervjuu za Klix.ba spomenula da se preporodila otkako je postala vegetarijanka.

"Moja ishrana se sada bazira na žitaricama, voću i povrću i sviđa mi se ova promjena. Bistra sam, snažna i svjesna. Ono što me najviše iznenadilo je to da mi meso uopće ne fali. Doduše, ponekad se zaželim ćevapa, ali ih više ne jedem. Vidljiva je promena, koža mi je zablistala", kazala je.

Alkohol ne pije često. Samo nekoliko puta godišnje se počasti čašom crnog vina.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading