"Kladi se na sebe": Tejlor Svift malim gestom odala počast legendarnom Kobiju Brajantu, bili su dobri prijatelji

Vesti 13.01.2024 20:22 1

Sviftina ogrlica imala je zlatni kružni privezak ugraviran sa rečima „Kladi se na sebe“ i...

Tejlor

BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tejlor Svift (34) je upravo izašla u veoma sentimentalnom komadu nakita za svoje poslednje putovanje u studio za snimanje.

Pevačica pesme,,Lavender Haze" je svoj ležerni sportski izgled upotpunila ogrlicom sa citatom pokojne sportske ikone Kobija Brajanta. Komad pripada kolekciji nakita ,,Mambacita x ZC"  njegove supruge Vanese Brajant iz 2022. godine, u saradnji sa kompanijom nakita ,,Zoe Chicco Fine Jewelry".

Sviftina ogrlica imala je zlatni kružni privezak ugraviran sa rečima „Kladi se na sebe“ i Kobijevim punim imenom ispod citata. Oko zlatno priveska je nalazili su se dijamanti, čime je motivacioni citat bio još upečatljiviji, ističe People.

Iako privezak više nije dostupan jer je Vanesina kolekcija bila dostupna javnosti samo mesec dana nakon objavljivanja, muška ,,Adidas Graphics Animal Polar Fleece" jakna koju je Svift takođe nosila u četvrtak jeste, i prodaje se za 120 dolara.

Sviftin izbor nakita u četvrtak samo je jedan od mnogih načina na koje je odabrala da se seti svog prijatelja Kobija, koji se pojavio na bini u centru Stejpls u Los Anđelesu 2015. tokom njene Svetske turneje 1989., i njegove ćerke Džijane Marije-Onore, od kada su tragično nastradali 2020. godine sa 41 i 13 godina.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Milovan
14.01.2024 13:44

Čuo sam za nju al neznam nijednu pesmu njenu to vam je isto kao prijovićka znam samo tu jednu pesmu istok i zapad a toliko koncerata napravi dali je to neka histerija ili se to diktira iz neki centara moći namerno nameće ljudima kao da su zombi pa svi mašu glavom i svi isto slušaju i izgladaju