,,Đavo nosi Pradu" ali bez Meril Strip: Pogledajte ko se pridružio neodoljivo simpatičnoj En Hatavej u parodiji kultnog filma!

Vesti 12.01.2024 17:29 0

Kada su izašle na scenu, publika ih je pozdravila gromoglasnim aplauzom...

En Hatavej

Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svi se sećamo hit filma ,,Đavo nosi Pradu". Kultni film u kojem En Hatavej glumi asistentkinju modnoj urednici Mirandi Pristli koju glumi Meril Strip. Njen lik zahtevne urednice navodno je baziran na Ani Vintur, glavnoj urednici magazina Vogue. U privatnom životu, Hatavej i Vintur su bliske i često sarađuju. Sada su se i pojavile zajedno u mjuziklu i usput se našalile na račun kultnog filma.

,,Đavo nosi Pradu" na Brodveju

Publika američkog mjuzikla Gutenberg na Brodveju dobila je pravi ,,Đavo nosi Pradu trenutak" kada su na kraju predstave na pozornicu izašle En Hatavej i Ana Vintur. U predstavi glume Džoš Ged i Endru Renels koji glume Bada i Daga. Oni naprave mjuzikl o Džohanesu Gutenbergu kojeg nude producentima na Brodveju, prenosi Journal.hr. Međutim, Bud i Dough nemaju glumce niti orkestar, stoga sve uloge glume sami, tako da svaki put kada promene ulogu, stave kapu sa imenom lika. Uz to, njihovo znanje o Gutenbergu bazirano je na kratkoj Gugl pretrazi, tako da zapravo sve izmišljaju. Mjuzikl je komedija u kojoj se na kraju svake predstave pojavi neka poznata ličnost koji Budu i Dougu uruči Broadvej ugovor. Ovog puta to su bile Hatavej i Vintur – i postale viralne. 

 

 

Kada su izašle na scenu, publika ih je pozdravila gromoglasnim aplauzom. Vintur kaže kako je ona slavna producentkinja na Brodveju, a da je Hatavej njena asistentkinja, aludirajući na ,,Đavo nosi Pradu". ,,Još uvek?", odgovori Hatavej što je izazvalo smeh kod publike. Zatim je Vintur rekla da u svojim rukama drži Brodvej ugovor i usledio je veliki aplauz i zagrljaji sa Badom i Dagom. 

 

 

Hatavej i Vintur su obe došle u all crnim autfitima, upotpunjenim, naravno, žutim kapama na kojima je pisalo ,,producent" karakterističnim za mjuzikl Gutenberg. Iako je njihovo pojavljivanje naklon filmu u kojem je modna urednica, bazirana na Vintur zapravo tiranin, između Hatavej i Vintur postoji samo ljubav.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading