Italijanski bob kao najtrendi frizura 2024: Elegantna i glamurozna, a ne zahteva previše truda oko stilizovanja

Olja Jelić Vesti 10.01.2024 15:08 0

Italijanski bob je lak za oblikovanje i stoji svima

Bob

Printscreen/Instagram

Nova frizura preuzela je društvene mreže, a nastavak je prošle godine kada su bob frizure vladale bjuti svetom. Reč je o takozvanom italijanskom bobu koji je mešavina britanskog boba (isprekidane, kratko ošišane frizure u stilu Lejdi Dajane) i francuskog boba (razbarušene frizure dužine do jagodične kosti).

Italijanski bob je pun volumena po čemu su poznate i italijanske filme glumice poput Monike Beluči. U osnovi, ima isprekidane krajave, dovoljno je dugačak da se može vezati u rep, a opet dovoljno kratak da privlači pažnju. Krupni vrhovi i minimalni, suptilni slojevi dodaju kosi raskošnu težinu kako bi se činila gušćom, punijom i sa više volumena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Hair Bros (@thehairbros)

 

Bez obzira na teksturu kose, godine ili volumen kose, italijasnki bob pristaje svima.

Mnoge slavne osobe današnjice, poput manekenke Kaje Gerber, povećale su popularnost ove frizure, menjajući buntovničke frizure za dašak nežnog glamura s lepo negovanom, sveže ošišanom kosom. Trik je u tome da ne preterate sa stilizovanjem i ostavite oblik da blista bez očitog truda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Hair Bros (@thehairbros)

 

 

To znači da je, uprkos vrhunskom sjajnom završetku, italijanski bob neverovatno lakši za oblikovanje. Lepota ove frizure je njena svestranost. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading