Boja kose koju morate imati ove godine: Savršeno elegantna kosa, uz minimum truda

Slobodanka Ćorić Vesti 02.01.2024 14:12 0

Ova hit nijansa smeđe kose ima duboku i tamnu osnovu pri korenu, postepeno prelazeći u topliju i neutralniju boju prema vrhovima

Boja kose koju morate imati ove godine: Savršeno elegantna kosa, uz minimum truda

Printscreen/Instagram

Nova popularna nijansa smeđe kose nosi naziv "brownie batter brunette" i postaje pravi hit među ljubiteljima promena u izgledu. Ova boja ne samo da izgleda bogato, već se i odlično prilagođava različitim podtonovima kože, čineći je laskavom za svakoga. Ono što je posebno primetno jeste lako održavanje ove nijanse, što je doprinelo tome da postane pravi trend na TikToku.

Ako želite osvežiti svoju smeđu nijansu ili tražite novo, lako održivo rešenje, "brownie batter brunette" je pravi izbor. Frizeri predviđaju da će ova nijansa doživeti veliku popularnost u ovoj sezoni, kombinujući najbolje od tamne čokolade sa pramenovima koji pružaju dimenziju kosi.

Ova hit nijansa smeđe kose ima duboku i tamnu osnovu pri korenu, postepeno prelazeći u topliju i neutralniju boju prema vrhovima. Stručnjaci ističu da ova boja pruža luksuzan izgled, a dodatak nekoliko plavih pramenova dodatno naglašava lepotu lica. Prema Glamour-u, ove nijanse su jedan od najjednostavnijih načina za transformaciju kose, idealne za pripremu za hladnu sezonu bez potrebe za čestim odlascima u frizerske salone.

Osim toga, ova nijansa je posebno popularna na TikToku, gde je korisnici obožavaju. Ako želite postići ovakav izgled, u salonu tražite bogatu smeđu nijansu s blagim balajažem. Ako preferirate naglašenije kontraste, možete istaknuti želju za svetlijim pramenovima koji uokviruju lice. Što se tiče održavanja, sve zavisi od izbora pramenova, ali generalno može biti minimalno, sa osvežavanjem svakih šest do devet meseci i tretmanima za sjaj svakih osam nedelja. Za one hrabrije koji vole svetlije pramenove, osvežavanje može biti češće, na svakih dva meseca.

Komentari (0)
Loading