Bjuti trik koji briše godine sa lica: Slavni supermodel Sindi Kraford koristi ova dva sastojka iz kuhinje zbog kojih je njena koža blistava

Olja Jelić Vesti 02.01.2024 17:29 0

Bjuti trik Sindi Kraford svako može da priušti

Sindi Kraford

Shutterstock

Jedna od žena za koje je takoreći izmišljen pojam supermodel, Sindi Kraford, i u 57 godini izgleda spektakularno. Još uvek ima telo koje krasi naslovnice i to sa punim pravom, a njenoj lepoti svi se dive i potajno pitaju gde li je pronašla eliksir mladosti.

Nekadašnja manekenka koja ima nadohvat ruke sve moguće najskuplje tretmane, ipak se služi starim  dobrim trikovima koje ima svaka žena u domaćinstvu, pa smo rešili da vam otkrijemo koji je to bjuti trik Sindi Kraford.

 

 

Da biste izgledale kao Sindi dovoljno je da prošetate do frižidera.

Krafordova je nedavno u intervjuu za magazin Vog otkrila koji su njeni bjuti rituali i čemu je uvek dosledna kada je nega u pitanju. Sindi ističe da šminku prilagodite godinama, ali pre nego što počnete sa šminkom treba da se posvetite nezi.

Ona je ljubav prema šminki zamenila ljubavlju prema preparatima za negu.

– Rekla bih da je to najveća evolucija za mene. To je sve nekako došlo intuitivno s godinama – istakla je manekenka i dodala da je i održavanje psihe i unutrašnjeg mira veoma važno kako bi se očuvala mladost. Mislim da je najvažnije da se brinete o svom telu i umu, vašim odnosima i da imate prijateljice s kojima se možete da se smejete i razgovarate .

 

 

Za Sindi se pravilna nega sastoji u obaveznom čišćenju kože ujutru i uveče, toniranje kože, nanošenje hidratantne kreme sa zaštitnim faktorom. Takođe, ona u dnevnu rutinu voli da uvrsti serume ako imate probleme sa kožim poput proširenih pora i hiperpigmentacije. Iako ne preskače ni dobro poznate brendove, slavna manekenka najviše voli da se posluži starinskim trikovima kada je reč o nezi.

Omiljeni bjuti trik Sindi Krafor isti je onaj koji je koristila i Kleopatra, a za to su vam potrebni samo mleko i kisela voda.

 

 

 

Prelepa 57-godišnjakinja povremeno premaže lice mešavinom ta dva sastojka i smatra da ovaj nežni piling kožu momentalno čini svežom.

Ona je takođe istakla da mlečna kiselina pomaže da se mrtva koža oljušti, kao i da hidrira i posvetljuje kožu, prenosi MarieClaire.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading