Frizeri ovoj nijansi predviđaju popularnost u 2024: Ide uz svaku boju tena, a još jedna prednost je lako održavanje

Olja Jelić Vesti 31.12.2023 11:05 0

Nova hit nijansa smeđe u kosi izgleda bogato, stoji različitim podtonovima kože i, najbolje od svega, lako se održava pa nije čudo što već ima predznak trendinga na TikToku.

Kosa

Printscreen/Instagram

Ako tražite način kako da osvežite smeđu nijansu u kosi ili jednostavno tražite novi nijansu koju je i pritom lako održavati, pravi izbor je "brownie batter brunette" ton u kosi kojem frizeri predviđaju veliku popularnost ove sezone. Reč je o boji koja donosi najbolje od nijanse tamne čokolade i kombinacije pramenova koji kosi daju dimenziju.

Hit nijansa smeđe u kosi izgleda bogato, vrlo je laskavo različitim podtonovima kože i, najbolje od svega, lako se održava pa nije čudo što već ima predznak trendinga na TikToku. Frizeri ovu nijansu opisuju kao boju koja je na korenu izrazito tamna i duboka, a kako se ide prema vrhovima, tako boja postaje toplija i nešto neutralnija. Ovakva boja kosi daje luksuzan izgled, govore frizeri, a ističe se i sa nekoliko pramenova u nežnim plavim nijansama koji uokviruju lice. 

 

 

Glamour piše kako su ovakve nijanse u kosi jedan od najjednostavnijih načina za transformirati kosu i letnje varijante i pripremiti je za hladnu sezonu, bez da mnogo vremena trošite na njeno održavanje i odlaske u frizerske salone. Nije ni čudo što je veliki hit na TikToku, gde je korisnici jednostavno obožavaju. 

Želite li ovakvu nijansu u kosi, u salonu tražite bogatu nijansu smeđe, popraćenu blagim balajažem. Ako želite nešto naglašenije kontraste u kosi, istaknite kako želite svetlije pramenove koji uokviruju lice.

 

 

 

Što se tiče celokupnog održavanja, sve zavisi od pramenova. Ipak, ono može biti minimalno pa je dovoljno pramenove osvežiti svakih šest do devet meseci, sa tretmanima za sjaj kose svakih osam nedelja. Volite li odvažniji izgled i svetlije pramenove, možete ih osvežavati i češće, svakih dva meseca.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading