Nikad lakše nanošenje ajlajnera: Uz ova tri viralna bjuti trika bez previše muke do savršeno izvučene linije

Olja Jelić Vesti 27.12.2023 11:20 0

Na TikToku su se pojavili bjuti trikovi kako da lakše i jednostavnije nanesete ajlajner

Nanošenje ajlajnera

Printscreen/TikTok

Nanošenje ajlajnera nikad nije jednostavno, posebno uza žene koje ga ne nose svakodnevno. Na TikToku su se pojavili trikovi kako da na jednostavniji način nanesete ovaj proizvod, i to uz upotrebu predmeta ili bjuti alata koje već posedujete. I to ne bilo kako, već uz pomoć selotejpa, ukosnice ili uvijača za trepavice. 

Selotejp

Lepljiva traka ili selotejp slovi za jednu od najpopularnijih prečica do savršenog ajlajnera. Njega je potrebno zalepiti na spoljni deo oka pod željenim uglom, odnosno u skladu sa tim kakav vam je kapak. Takođe, kada selotejp zalepite, nemojte ga trljati jer to može dovesti do iritacije oka. Nakon što ste zadovoljni time kako ste ga pozicionirali, opredelite se za tip ajlajnera koji ćete koristiti. Naposletku, sve što je neohpodno jeste da četkicom izvučete liniju željene debljine, pri čemu će vam selotejp poslužiti kao šablon. Lepljivu traku pažljivo otklonite sa kapka.

 

 

Ukosnica

Šnalica ili ukosnica, zbog svog izgleda, može da vam pomogne kako pri nanošenju ajlajnera na spoljni ugao oka, tako i na unutrašnji. Za razliku od selotejpa, ovaj put ukosnicu Umočite u tečni ili kremasti ajlajner. Ipak, obratite pažnju da ne pokupite previše proizvoda, već samo onoliko koliko vam je neophodno da, nakon što ste ukosnicu otklonili sa spoljnog ugla oka, ostane oštra linija. 

 

 

Uvijač za trepavice

Treći trik dobio je epitet lenjog zato što zahteva najmanje truda i veštine. Štaviše, njegovom upotrebom ćete postići dva u jedan efekat – ne samo da ćete dobiti uvijene trepavice, već i suptilan ajlajner. A sve što je neophodno jeste da, pre upotrebe, ali ovaj bjuti alat nanesete deblji sloj proizvoda u gelu. To učinite celom dužinom uvijača, obraćajući posebnu pažnju na to kako ćete ga kasnije pozicionirati i ukloniti.

 

 

 

Ova tri viralna trika svakako će pomoći ženama koje nisu toliko vešti u nanošenju ajlajnera.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading