Šiške brišu godine: Top frizure ove zime pojačavaju mladalački, pomalo stidljivi, nevini izgled devojčice

Slobodanka Ćorić Vesti 21.12.2023 18:42 0

Ravne, blago zaobljene, guste, tanke, razdvojene na sredini, nonšalantno prebačene u stranu, pa čak i zalizane

kosa

Shutterstock

Slavne zvezde zbog svoje popularnosti i statusa imaju veliki uticaj na trendove i lični stil svake devojke. Ove zime, popularne lepotice kao najveći trend najavljuju šiške. Odgovrajau svakoj dužini kose i dolazi u obzir bilo koji oblik - ravne, blago zaobljene, guste, tanke, razdvojene na sredini, nonšalantno prebačene u stranu, pa čak i zalizane.

Pogledajte u nastavku koje bi vama najviše odgovarale, možda se i odlučite da menjate frizuru.

kosa

Shutterstock

 

 

Razdeljak na sredini

Duže šiške uvek su odlična opcija, jer ih možete stilizovati na više načina. Veoma lepo izgledaju kada ih isfenirate i podelite na sredini. Dobijete samo jednim potezom poptuno drugačiji izgled.

kosa

Shutterstock

 

Duge šiške

Bez obzira da li ćete odlučiti da kosu pokupite u konjski rep, vežete punđu ili pak da je pustite da slobodno pada, ultra duge šiške odličan su izbor, jer vam pomažu da izgledate pomalo misteriozno, ali uvek veoma moderno i privlačno.

kosa

Shutterstock

 

Guste šiške

Uz razbarušen visok konjski rep ovo je jedan od najboljih stilova za dame koje imaju četvrtast oblik lica i izraženu donju vilicu. Guste šiške, koje padaju u talasima i nježno uokviruju lice, pomažu da se umekšaju “oštre” crte, te će vas izgled biti mnogi privlačniji.

Dženifer Lopez

Printscreen/Instagram

 

"Zavesa" šiške

Reč je o dugim šiškama koje uokviruju lice, a koje su blago razdeljene po sredini. Ova moderna verzija frizure Brižit Bardo jako je popularna u zadnjih par sezona.

kosa

Shutterstock

 

Šiške na stranu

Ženi daju posebnu dozu elegancije i otmenosti, a ne oduzimaju vam mnogo vremena a oblikovanje. Ponovo su sve popularnije, iako nam se čini da nikada nisu ni izlazile iz mode.

kosa

Shutterstock

 

Zaobljene šiške

Idelane su sa paž frizuru. Izgledju veoma ženstveno, a predstavljaju upečatljiv stil koji odgovara baš svim prilikama.

kosa

Shutterstock

 

Kovrdžave šiške

Bez obzira na to da li je u pitanju prirodno kovrdžava kosa ili ne, šiške su trend kojima mnoge žene ne mogu odoleti. Izgledaju veoma raskošno, a spiralno uvijeni pramenovi kose najbolje će izgledati ukoliko su baš dobro hidrirani, u suprotnom ćete ih veoma teško oblikovati.

kosa

Shutterstock

 

Zalizane šiške

Ukoliko imate veoma kratku kosu, a vašoj frizuri želite da dodate novu dimenziju, zaglađene šiške prebačene u stranu su pravi izbor za vas. Na taj način vam neće padati u oči, a stilizujte ih tako što ćete na češalj našpricati malo laka za kosu i šiške začešljati u stranu. Takođe, isto možete uraditi i ako imate dužu kosu, jednako lepo će izgledati.

Komentari (0)
Loading