Sakrijte podočnjake u potpunosti: Nov način nanošenja korektora briše sav umor sa lica, žene će ga obožavati

Olja Jelić Vesti 15.12.2023 11:53 0

Korektor je po mišljenju mnogih mejkap stručnjaka najneophodniji proizvod. Jedan dobar korektor zameniće puder bilo koji dan u nedelji.

Korektor

Printscreen/Instagram

Korektor je po mišljenju mnogih mejkap stručnjaka najneophodniji proizvod. Jedan dobar korektor omogućava prikrivanje podočnjaka, bubuljica, crvenila i drugih nepravilnosti na koži. Uz to, manje šteti licu i uveče se lakše skida. Tajna njegove efikasnosti leži u odabiru odgovarajućeg, kao i tehnikama njegovog nanošenja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freya Tidy (@freyatidy)

 

Nanošenje korektora namenjeno samo za određene delove lica, gde će velikim delom dati punu pokrivenost i zagladiti kožu.  Bez obzira na ton i teksuru vaše kože, možete pronaći savršeni korektor koji će se stopiti sa vašim tenom i pružiti optimalno pokrivanje. Ukoliko se borite sa crvenilom, tamnim podočnjacima i nekim drugim nesavršenostima sigurni smo da svog saveznika u obliku omiljenog korektora sigurno već imate u kozmetičkoj torbici. Zahvaljujući TikToku pojavili su se novi saveti kako da iskoristimo njegov pun potencijal. 

Efikasno nanošenje korektora

Strateško nanošenje korekotora je ključno. Ovaj trik nam govori da su potrebne samo tri ključne tačke na licu na koje dodajemo korektor.

 

 

 

Na unutrašnji ugao oka, pored završetka nozdrve i na spoljašnji ugao oka u vidu tačaka nanestite vaš korektor. Sve to izlendajte. Više ne morate da bespotrebno trošite veliku količinu korektora, jer vam je ova sasvim dovoljna.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading