Lista modnih uzora iz 2023: Stilove ovih pet slavnih i moćnih žena smo najviše kopirali ove godine

Olja Jelić Vesti 12.12.2023 20:48 0

Stil žena koje su nam inspiracija

Tejlor Svift

Profimedia

U godini koja je na izmaku, vreme je da se podsetimo na sve ono što nas je veselilo i mamilo nam osmeh na lice. A jedan razlog za to sigurno je bio pogled na modnu kombinaciju koja nas je inspirisala, oduševila ili motivisala da budemo estetski kreativni.

Prema podacima sa Gugla na vrhu liste stilova koje smo najradije kopirali je Tejlor Svift koja je ove godine nosila neke od najzapanjujućih odevnih kombinacija dizajnerskih brendova poput Versacea, Roberto Cavallija, Nicole + Felicia i Oscar de la Renta na svojoj Eras turneji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

Na drugom mestu je Kendal Džener koja je ove godine uživala u opuštenim minimalističkim odevnim kombinacijama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

Kejt Midlton zauzela je treće mesto, a njen je stil klasičan, elegantan i ženstven. Često nosi dugačke haljine za glamurozne događaje i voli odela kada obavlja kraljevske dužnosti – stil koji definitivno volimo da kopiramo.

 

 

Na četvrtom mestu našla se Selena Gomez koja je velika pobornica jednostavnog stila koji dobro opisuje francuski pojam 'nonchalant'. Iako se ponekad čini kao da se ne voli (modno da se ističe, često nas iznenadi kombinacijom o kojoj se priča nedeljama, kao crvena haljina sa VMA dodele nagrada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Lejdi Gaga zaslužila je peto mesto na popisu čiji je stil ove godine obeležila razigranost. Posebno je oduševila na dodeli Oskara, gdje je nosila crnu Versace haljinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

 

Na popisu „najuticajnijih deset“ našle su se još i Megan Markl, Ariana Grande, Bijonse, Bili Ajliš i Sofija Riči, prenosi Fashion.hr. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading