Morate imati ovu boju kose: Super stoji apsolutno svima, nose je i svetske lepotice!

Vesti 09.12.2023 14:24 0

To je ona boja kose koju nose Bella Hadid, Emily Ratajkowski, Camila Cabello…

kosa

Shutterstock

Ako se pitate koja je najmodernija boja kose ove sezone, na pravom ste mestu – pokažite ove fotografije svom frizeru

Ako odlučite da promenite boju kose za Novu godinu, savetujemo vam da obratite pažnju na jednu od najmodernijih nijansi ove zime – „vruću čokoladu“. Ova boja ne samo da je postala viralna, obožavaju je i mnoge slavne dame. Glavni bonus je što ova boja odgovara skoro svima, bez obzira na boju kose, očiju ili modni stil.

Vruća čokolada – najmodernija boja kose sezone

To je ona boja kose koju nose Bella Hadid, Emily Ratajkowski, Camila Cabello… To je tamna, bogata boja, toplih tonova, nijansirana tako da dobija dubinu i dimenziju. Upravo bogate tamne nijanse, poručuju hair stilisti i koloristi iz Holivuda, biće trend na samom ulasku u 2024. godinu. Posezaćemo za svim onim bojama koje kosi daju zdrav sjaj i izgled, koje naginju toplom spektru, a nisu previše svetle, piše Lepota i Zdravlje.

Kakva je to boja vruća čokolada?

Vruća čokolada je topla braon boje sa kestenjastim ili blago crvenim podtonom. Ova boja se dobija kombinovanjem nekoliko nijansi, tako da je najbolje da odete u salon ako želite da odbijete baš ovu boju kose.

 

 

Što se tiče nege kose obojene u vruću čokoladu, prilično je jednostavna. Naročito ako ste po prirodi brineta ili smeđe kose. Važno je da osvežavate koren svakih šest nedelja i da negujete kore. Plavuše bi morale da osvežavaju ovu boju svake četiri nedelje.

Vruća čokolada je najmodernija boja kose sezone, ali kako je negovati?

U svakodnevnoj rutini stručnjaci savetuju korišćenje šampona i balzama za negu farbane kose, kao i pravljenje maski za oporavak kose svake nedelje. Pored toga, uvek treba da nanesete sredstvo za zaštitu od toplote pre sušenja ili toplotnog stilizovanja. Nemojte prati kosu prečesto, možda na dvaput u nedelju dana. Previše često pranje ispira farbu pre vremena. 

 

 

Bonus Najžena:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading