Trend se vraća: Šljokice nisu samo za Novu godinu, evo kako da u njima izgledate kao prava zvezda svakog dana

Vesti 08.12.2023 20:21 0

Praznične žurke ili večernji izlasci idealno su modno poligon za blistave modele suknji...

suknja

FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svet mode stalno nam servira brojne novitete, a zapravo je reč uglavnom o trendovima koji su bili veliki hit pre nekoliko godina, pa čak i decenija. Sada ne moramo da se vraćamo tako daleko, ali sudeći po onome što vidimo na policama prodavnica, šljokice su ponovo popularne.

 Izrađuje se u upečatljivim modelima koji su kreirani za praznične žurke, ali se nose i u svim casula kombinacijama. Kao što smo spomenuli, praznične žurke ili večernji izlasci idealno su modno poligon za blistave modele suknji.

Ukoliko volite ovaj stil, s obzirom na to da je prilično upečatljiv model, predlažemo da ga kombinujete sa jednostavnim topom, elegantnom uskom majicom ili košuljom. Takođe, kada su u pitanju modni detalji, takođe neka bude jednostavno, ali možete se igrati bojama, piše Miss7.

Na primer, ako se odlučite za srebrnu suknju sa šljokicama i crni gornji deo kombinacije, crvene salonke savršeno će se uklopiti u ovu modnu priču, a možete izabrati i čizme. Pored srebrnih varijanti, šarene suknje sa šljokicama su komad u kome ćete bez razmišljanja privući pažnju, a koji istovremeno otvara toliko različitih kombinacija. Takođe, ove suknje dolaze u različitim dužinama, a mogu se naći i modeli sa providnim detaljima.

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading