"Dovedite vatrogasca u sobu": Rita Ora prošetala crvenim tepihom u neobičnom izdanju, komentari pljušte, "izgledaš kao Godzilla"

Slobodanka Ćorić Vesti 08.12.2023 09:53 0

Fanovi su komentarisali njen neobičan izgled, koji je izazvao podeljene reakcije

rita ora

Printscreen/Instagram

Kontroverzna britanska pevačica albanskog porekla, Rita Ora, privukla je pažnju svojim neobičnim izdanjem na dodeli nagrada British Fashion Awards 2023. Pevačica se pojavila u pratnji supruga Taika Vaititija u uskoj crnoj haljini, a gola leđa ukrasila je srebrnim šiljcima.

Kasnije je na Instagramu otkrila kako joj je trebalo tri sata da izgradi srebrnu "kičmu", pa pokazala pratiocima kako je izgledao ceo proces. Osim toga, u videu je podsetila fanove na još jedno neobično izdanje kad je prošle godine oko očiju i jagodica imala umetnutu protezu koja je podsećala na škrge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Fanovi su komentarisali njen neobičan izgled, koji je izazvao podeljene reakcije.

"Ovo je prelepo! Mogao bi da postane novi trend", napisala je jedna korisnica Instagrama, a druga se složila: "Predivno izgleda", dok je treća napisala: "I ove godine si rasturila". Međutim, nekima se nije svidelo njeno izdanje.

"Nemam reči! Dovedite vatrogasca u sobu, ovaj izgled će spaliti zgradu", "Ovo simbolizuje nešto zlo...", "Odaje počast čudnom mafijaškom i reptilskom društvu", "Izgledaš kao Godzilla", "Izvini, ali ovo je grozno", "Ovo je čudno" i "Samo nemoj da se naslanjaš negde", neki su od komentara.

 
Komentari (0)
Loading