Dizajn koji omogućava transformaciju u dva različita stila: Kožna suknja 2 u 1 je hit ove sezone, a mi smo je našli za 4.000 dinara

Olja Jelić Vesti 06.12.2023 11:52 0

Suknja visokog struka iz dva dela novi je hit na društvenim mrežama. Savršena kombinacija stila, udobnosti i funkcionalnosti, ova suknja brzo je pronašla svoje mesto u ormarima mnogih. Sa jedinstvenim dizajnom koji omogućava transformaciju u dva različita stila, ova suknja trenutno je jako tražena.

Suknja iz dva dela

Printscreen/TikTok

Suknja visokog struka iz dva dela novi je hit na društvenim mrežama. Savršena kombinacija stila, udobnosti i funkcionalnosti, ova suknja brzo je pronašla svoje mesto u ormarima mnogih. Sa jedinstvenim dizajnom koji omogućava transformaciju u dva različita stila, ova suknja trenutno je jako tražena.

 

 

 

Suknja visokog struka sa petljama za remen ima odvojivi dizajn, a prorez na donjem rubu pruža dozu elegancije. Suknja se kopča metalnim patentnim zatvaračem sa strane. 

Cure na društvenim mrežama preplavljene su pozitivnim komentarima: "Ahh želim ovu suknju", "Moram je kuiti", "Koliko je genijalna ova suknja", "Fenomenalno, šteta što je već rasprodana".

Ova Zarina suknja gotovo je već rasprodata, a njena cena je oko 4.000 dinara. 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading