„To mi je grozno“: Žene su iskreno rekle šta misle o muškarcima koji imaju bradu i brkove

Vesti 30.11.2023 08:42 0

U poslednje vreme su brada i brkovi kod muškaraca popularni, ali izgleda da žene imaju drugačije standarde za savršenu bradu. A neke se zgražavaju na brkove.

muškarac

Shutterstock

Istraživanja su pokazala da dame zapravo najviše vole bradu za koju je potrebno 10 dana da izraste. Naravno, iako nauka ima svoju verziju, ona ne govori u ime svih žena. Ovo su iskreni odgovori nekih dama o bradi i brkovima.

Brkovi su grozni

- Malo muškaraca može zamahnuti brkovima, a da ne izgledaju kao kreteni. Zapravo, to ne može nijedan muškarac - tvrdi Tamara (36).

Nju brkovi teraju da pomisli na dve stvari - na hipstere koji pokušavaju da budu kul i na čuvenog fotografa Terija Ričardsona.

- Muka mi je hipstera, a Ričardson mi izgleda kao čudan tip - kaže Jovana (29).

zaljubljeni par

Shutterstock

 

Mora da ima dobru bradu

Dobro negovana brada može da bude lepa.

- Nažalost, moj muž gaji „čudnu“ bradu. Može da je dotera u kozju bradicu, ali nikad neće imati gustu, veliku bradu – kaže Lena (31).

- Volim gustu, lepo oblikovanu bradu. To je to – priznaje Jelena (24).

- Meni se najviše sviđa gusta brada koja ne mora da se stilizuje. Čak mi se sviđa kada raste do vrata – priznaje Ivana (27).

Puna brada ili nikakva, slažu se neke dame. Osim ako se ne radi o bradici kakvu ima Robert Patinson, ponekad to može biti lepo.

- Nekim je muškarcima suđeno da imaju dlake na licu. Izrastu, pa ih jednostavno ne možete zamisliti bez njih, jer bi izgledali nepotpuno - kaže Mirjana (25).

Kozja bradica – ne, nikako

Ana (29) kaže da joj se kozja bradica nimalo ne dopada.

- Ni slične verzije. Ako ste previše lenji da se obrijete i izgledate pristojno, zašto bih onda ja brijala pazuhe i noge? – pita ona.

Brada boli

- Možda muškarac sa bradom izgleda muževnije i snažnije, ali ja ne želim da imam ogrebano lice – kaže Dunja (24).

- Volim kad amuškarac ima bradicu od nekoliko dana, ali ne želim da izgledam kao da me je upravo mačka izgrebala po celom licu – šali se Jelena (34).

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading