Kežual stajling kraljice Leticije za čistu desetku: Spojila trendi komade, svi su gledali u ono šta je obula

Olja Jelić Vesti 25.11.2023 15:56 0

Lepu špansku kraljicu navikli smo da vidimo u visokim potpeticama i otmenim haljinama ili krojenim odelima, ali za današnju priliku odlučila se za kežual autfit. I u potpunosti pogodila

Kraljica Leticija

Profimedia

Španska kraljica Leticija poznata je po svojim elegantnim stajlinzima, ali prilikom prisustvovanja završnom danu Internacionalnog novinarskog simpozijuma odlučila se za kežual autfit sastavljen od trendovskih komada.

Leticija je po struci također novinarka, i to nekada vrlo uspešna, a na današnje okupljanje stigla je kao kraljevska izaslanica kako bi održala završnu reč među nekadašnjim kolegama.

Svoj ležerni stajling sastavila je od minimalističkih komada te je na crni džemper obukla elegantan dugački kožni kaput brenda Lottusse 1877. Ovaj komad spada u sam vrh ponude cenjenog brenda te se prodaje po paprenoj ceni od preko 3.000 evra.

Uz crne komade sjajno je uklopila široke krojene bež pantalone sa tamnim prugama i potpisom Pomanderea, a stajling je zaokružila mini torbicom Nine Ricci.

Za ovu priliku odustala je od uobičajenih cipela na petu i odabrala udobne i mnogima omiljene jesenje cipele - mokasine. Njen crni par sa visokim štiklom dolazi sa potpisom španskog brenda Martinelli, a obeležen je zlatnom kopčom.

Ovaj vešto uklopljen svakodnevni stajling španske kraljice stiže par dana nakon što smo je videli kao oličenje elegancije u uskoj crnoj haljini u kojoj stigla na svečanost u društvu kralja Felipea VI.

Bez obzira da li je u pitanju kežual ili elegantan stajling, kraljica Leticija izgeda savršeno.

 

 

Komentari (0)
Loading