Šminker Nedeljko otkriva trikove koji vrede milione: Ova tri proizvoda morate da imate u neseseru ove zime i uvek ćete izgledati savršeno

Olja Jelić Vesti 24.11.2023 11:13 0

Pad temperature svake godine iziskuje i promenu naših navika, preslažemo ormare, majice kratkih rukava menjamo za džempere, sandale pakujemo i ponovo razmišljamo koje čizme će nam biti primarne. Isto je i sa našom skin care rutinom i neizostavnom svakodnevnom šminkom.

Šminka

Printscreen/Instagram

Pad temperature svake godine iziskuje i promenu naših navika, preslažemo ormare, majice kratkih rukava menjamo za džempere, sandale pakujemo i ponovo razmišljamo koje čizme će nam biti primarne. Isto je i sa našom skin care rutinom i neizostavnom svakodnevnom šminkom

Ono što je sigurno je to da ćemo uvesti nove proizvode u našu rutinu tokom zime, razlog je upravo hladna klima koja često isušuje našu kožu lica. A šta se dešava sa trendovima u šminkanju? Koliko će se to promeniti?

Obično nam izbor makeup look-a zavisi od toga da li se spremamo za dnevnu ili noćnu varijantu, ali sigurno je da i ove zime preovlađuje trend prirodnog izgleda, koji traje tokom cele godine, da blagim pokretima četkice istaknemo ono što želimo. Samo što sada konačno ne moramo da vodimo računa da li će nam šminka kliziti niz lice, jer nema više briga oko vrelih letnjih dana.

Usudite se da budete potpuno svoje, jedinstvene i hrabre. Ukoliko ste početnica i nemate dovoljno iskustva u šminkanju, posavetujte se sa stručnjacima. Mi smo ovim povodom pozvali šminkera Nedeljka Tišanovića i ovo su njegove preporuke za zimu 2023.

1. Blendani ajlajner je svakako neizostavni deo naše makeup rutine. Da li je jutro ili noć, nije ni važno, ukoliko želimo pomalo da naglasimo oči, damo im mačkast look, a u isto vreme da ostanemo prirodni. Zima je, možemo slobodno i da pojačamo konture lica tamnijim bronzerom.

 

 

2. Ukoliko ipak želimo da nam fokus bude na usnama, nećemo moći da izbegnemo čuveni sjaj za usne. Uz njega ćemo dodati malo više maskare ovog puta i pojačati linije obrva. Naše crte lica i ono što nosimo u sebi, bez oklevanja će doći do izražaja.

 

 

3. A rumenilo? Bez njega nikako ni u zimu 2023. Naizgled tako mali dodatak, a zapravo veliki i uticajan na izgled naše šminke, prati nas cele godine. Kada se pravnilo nanese, rumenilo će nam istaći jagodične kosti i dati koži lica takvu boju da ćemo zbog njega blistati ceo dan.

 

 

4. Bliži nam se i sezona praznika. Ko još ne želi da u novogodišnjoj noći bude jedinstven? Biramo haljine čak mesecima unapred, uz koje obavezno planiramo i određeni makeup look, koji će naš celokupan izgled dovesti do savršenstva. Ne treba bežati od izbora jakih boja karmina, dodatnog hajlajtera i pravilno oblikovanih obrva. To je upravo vreme eksperimentisanja i pokazivanja kreativnosti.

 

 

Naše raspoloženje često zavisi od promene godišnjih doba i temperatura. Ali, zašto im se prepustiti? Spremite se na vreme i uz male, a veoma značajne trikove šminkera i modnih dizajnera pronađite ono u čemu se osećate najbolje! Budite svoje, sijajte i tokom zime!

 

 

Komentari (0)
Loading