Jesen u znaku bebi pramenova: Suptilna promena daje kosi volumen, obožavaju ih i plavuše i brinete

Olja Jelić Vesti 21.11.2023 17:05 0

Ova jesen defintivno će biti u znaku bebi pramenova, frizure koja idealno pristaje i plavušama i brinetama.

Pramenovi

Printscreen/Instagram

Nekad je suptilna promena boje kose sve što nam treba da bismo se osećale bolje. Svedeno, elegantno, zavodljivo, prirodno, a frizura koja je poslednjih nedelja jedna od najpopularnijih je upravo jedna od takvih. 

Reč je o bebi pramenovima koji nisu vezani samo za jednu boju kose, već ih mogu nositi i plavuše i crnke i brinete, a njihova draž leži u tome što frizuri vizuelno daju na volumenu, a licu na svežini, zbog čega su broj jedan ukoliko tražite stil koji će vam vizuelno podmladiti lik.

 

 

Bebi pramenovi su meko, suptilno naglašavanje prirodne boje, a u te svrhe neretko se koristi nekoliko nijansi koje idu od svega par nijansi svetlije od vaše kose, do nešto većeg kontrasta kada je reč o smeđoj i crnoj kosi.

Kod plavuša ova "formula" ide obrnuto - startuje se sa jedva tamnijim pramenovima, do nijanse koja varira između boje žita ili peska. 

 

 

Veliki plus kod ovakvih pramenova je i to što nećete morati da se farbate redovno, a frizura će zadržati početni oblik, jer se ovi pramenovi i ne izvlače od samog korena, već u formi balajaža, prenosi Wanted.

 

@najzena.rs Idealna je, ne samo za svaki dan, nego i za neke svečanije prilike 🤩 #najzena #frizura #pundja #fypシ #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading