Štrikane čizme hit biće hit 2024: Koštaju 1.000 evra, žene se takmiče koja će pre da ih kupi, liste čekanja su već popunjene

Jelena Vukelić Vesti 13.11.2023 17:53 0

Tradicionalne vunene čarape, baš one koje su štrikale naše bake, biće apsolutni modni hit 2024. godine

Štrikane čizme hit biće hit 2024: Koštaju 1.000 evra, žene se takmiče koja će pre da ih kupi, liste čekanja su već popunjene

Lepote Srbije/T.T

Ovaj dragoceni deo naše tradicije dobio je, da tako kažemo, modernu transformaciju i to od priznatog modnog brenda kuće Bottega Veneta, koja sada predstavlja pletene čizme kao vodeći trend za predstojeću zimu.

Brend naglašava inovaciju i praktičnost ovog stila, dok slike na Instagram stranici francuskog Vogue-a potvrđuju veliko interesovanje za ovom revolucionarnom modnom idejom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

 

Dizajner Metju Blazi, autor je ovog modela, i postoje u različitim bojama, a kako stvari stoje, očekuje se da će ovaj trend ostati aktuelan i tokom proleća.

Iako su reakcije na Instagramu podeljene, neki su blago rečeno šokirani ovim što su videli, dok drugi oduševljeno čekaju da obuju ove čizme. Cena im je 1.000 evra, a sviđale vam se ili ne, u krajnjoj liniji, ova revolucionarna interpretacija tradicionalnog odevnog komada otvara prostor za razmišljanje o vrednosti i trajnosti stvari iz prošlosti koje, kako se pokazuje, mogu pronaći neočekivanu primenu u savremenom svetu mode.

Komentari (0)
Loading