Puž punđa je idealna za hladne dane: Stilizuje se za samo tri minuta, blistaćete kao da ste izašle iz salona

Olja Jelić Vesti 11.11.2023 10:36 0

Idealna frizura za dame koje ujutru vole da spavaju duže

Punđa

Shutterstock

S obzirom na to da su pred nama zimski dani, a samim tim i onaj tmuran period kada baš i nemamo volje za sređivanjem nakon buđenja, vreme je da saznate kako da zablistate u samo nekoliko minuta.

A da ne biste izlazile iz kuće kao da imate gnezdo na glavi evo kako da napravite frizuru za tri minuta i izgledate besprekorno uredno.

Puž punđa pravi se za dva minuta, a idealna je za svaku priliku. Reč je o niskoj punđi – frizuri koja je u vrhu trendova već nekoliko godina. Pravljenje ove frizure ne traje duže od tri minuta. Potrebni su dobar češalj i sredstvo za učvršćivanje – lak ili gel.

Za početak, očešljajte kosu duž uobičajenog razdeljka i nanesite malu količinu gela za kosu. Skupite kosu u niski rep i pričvrstite je elastičnom trakom. Ponovo prođite češljom po celom temenu glave – zapamtite da za idealan rezultat nijedan pramen ne bi trebalo da viri. Кada se uverite da je glatka, uvijte je rep u punđu i zavežite ga drugom elastičnom trakom.

 

 

Niska punđa odavno je omiljena frizura mnogim zvezdama, bilo da je reč o ležernom neutralnom izgledu ili večernjoj haljini za crveni tepih.

Osim toga, zahvaljujući punđi, kosa vam neće smetati, a njena urednost će izgledu dati negovan i čvrst izgled, prenosi story.rs. Ova frizura vas nikada neće izneveriti i uvek će izgledati skupo.

 

@najzena.rs Idealna je, ne samo za svaki dan, nego i za neke svečanije prilike 🤩 #najzena #frizura #pundja #fypシ #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading