Sve tendi Srpkinje imaju ove čizmice: Diskutabilno da li su lepe ili ružne, ali jedno je sigurno- mega su popularne ove jeseni!

Vesti 09.11.2023 14:25 0

Slavne dame i trendseterke doslovce ne izlaze iz njih i "mešaju" ih u sve - nose ih čak i uz elegantne, fine komade...

čizme

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I ove jeseni i zime, baš kao što je to bio slučaj sa prošlom sezonom, u trendu su takozvane chunky čizme, odnosno one sa velikim, glomaznim đonom i pomalo rogobatnog izgleda.

Ovaj model inspirisan je vojničkim i bajkerskim čizmama, pa stilu daje urban i kul izgled, nimalo ženstven, ali ipak moderan.

Ovi modeli su praktično uvek izrađeni od kože ili skaja, iako se pojedini modeli izrađuju od gume, prevrnute kože, kombinacije materijala ili od nekog rategljivog materijala.

Često ih krase kaišići, lančići, nitne, zipovi ili slični detalji, a žene se najčešće opredeljuju za one u crnoj boji, iako su zastupljene i maslinastozelene, braon, bež, sive... Lako se kombinuju i veoma su praktične jer nude udobnost i ne propuštaju kišu, a ipak garantuju zanimljivu, trendi estetiku.

Slavne dame i trendseterke doslovce ne izlaze iz njih i "mešaju" ih u sve - nose ih čak i uz elegantne, fine komade stvarajući tako vrlo zanimljiv kontrast i postižući vrlo zastupljen izgled "tvrde" elegancije. 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading