Nisu za plavooke: Ove nijanse karmina idealno stoje ženama sa braon očima, svetlucaju kao zvezde na nebu!

Vesti 07.11.2023 10:46 0

Uz smeđe oči se uklapaju najrazličitije nijanse, a najčešće se koriste...

Usne

Shutterstock

Bilo da imate uobičajeni sistem šminkanja ili volite da eksperimentišete, važno je znati koje nijanse ističu ono najlepše na vama.

Ključno je da odaberete tonove koji se već mogu videti u vašim očima ili na kosi. Žene sa smeđim očima imaju na raspolaganju naročito široku paletu ruževa, jer je braon mešavina sve tri osnovne boje.

Uz smeđe oči se uklapaju najrazličitije nijanse, a najčešće se koriste boja šljive, maline ili tamnoružičasta. Ovo su jake boje koje prave dobar balans.

Ukoliko želite da napravite jak kontrast, odaberite rubin crveni ruž. U tom slučaju, oči našminkajte neutralnim senkama - zlatna, šampanjac, bronza ili toup su dobre varijante, piše Lepa i Srećna.

Šminka

Printscreen/Instagram

 

 

Koralni ruž je malo smelija opcija, ali i ako su oči našminkane smeđim senkama, dobićete šik izgled. Dodatno, probajte da ponovite i tračak korala na očima i obrazima.

Ako volite prirodan izgled, svakako probajte prljavoroze ruž. Za hladan podton kože, treba uzeti roze sa tragovima ljubičaste, dok će topao podton bolje izgledati uz sličnu roze nijansu.

Na kraju, "nude" ruž odgovara baš svima, pa i damama smeđih očiju. Za prirodan izgled, oči našminkajte nijansama bakra i zlata, a ako želite imidž kao sa piste, probajte jake senke poput lila ili tirkiza, kao i ajlajnere u istim bojama. 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Šta mislite o nošenju veštačkih trepavica na radnom mestu? #najzena #zena #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading