Jesen u znaku "Odri Hepbern" punđe: Brzo i lako se stilizuje, a izgledaćete glamurozno

Olja Jelić Vesti 04.11.2023 10:46 0

Najnovija trendi frizura, punđa Odri Hepbern pogađa oduševljava kada su u pitanju aktualni trendovi za kosu. Savršena je za jesen i krije dozu starinskog šarma.

Hejli Biber

Printscreen/Instagram

Najnovija trendi frizura, punđa Odri Hepbern pogađa oduševljava kada su u pitanju aktualni trendovi za kosu. Savršena je za jesen i krije dozu starinskog šarma.

Preuzevši ime po najpoznatijoj "podignutoj frizuri" Odri Hepbern, savršena je za sezonu visokih ovratnika i dobro pristaje uz elegantne devojačke stilove, uz karirane mini suknje, helanke i jesenje mantile. Upravo tako ju je nosila Hejli Biber u nedavnom jesenjem izdanju koju je pokazala na Instagramu. 

 

 

Postoji više načina nošenja ove čuvene punđe.

Nežno i romantično podrazumeva da gornji deo bude labavo smotan, ali ostaje uredan i čvrst, dok ležerni, talasasti pramenovi stvaraju romantiku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Cho (@jennychohair)

 

Frizer Kloi Kardašijan je punđi dao šarm devedesetih, držeći šiške napred uglađenima i ravnima.

 

 

Ovo je lijepo, dotjerano i uglađeno, ali ne daje utisak prevelike strogoće zahvaljujući opuštenim delovima oko ušiju i kosom napred, što čini ovu frizuru ležernijom.

 

 


Emili Rajatakovski nosi ovu drsku frizuru. Hrabra je i bez pardona, ali je ujedno i lepa i živahna. 

 

 

 

 

Za koji god stil da se odlučite nećete pogrešiti, jer ova frizura je bezvremenska. Ove jeseni je apsolutni hit, a prednost je lako stilizovanje.

 

@najzena.rs Idealna je, ne samo za svaki dan, nego i za neke svečanije prilike 🤩 #najzena #frizura #pundja #fypシ #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading