Savršene lokne za samo pet minuta: Viralni trik kako da stilizujete kosu kao profesionalni frizer

Olja Jelić Vesti 03.11.2023 11:47 0

Savršene lokne pet minuta

Lokne

Printscreen/Instagram

Kada nemamo mnogo vremena za stilizovanjee kose, mnogi od nas posežu za rešenjima poput konjskog repa ili klasične punđe. Iako i ove frizure mogu izgledati lepo i efektno, moguće je kako su vam s vremenom ipak dosadile i poželjeli ste da isprobate nešto novo. Na TikToku postao je viralan trik za savršene lokne, a žene su oduševljene. 

Naime, jedna influenserka je otkrila kako je napravila savršene lokne za samo pet minuta skupivši kosu u rep pre nego što je uvila. Za početak je temeljno isčetkala kosu i je skupila u visoki rep dok je se figaro zagrevao. Učvrstila je rep gumicom te uzela jedan mali pramen i uvila ga figarom, držeći ga zamotanog nekoliko sekundi. Isto je ponovila na ostatku kose, izdvajajući male pramenove. Nakon što je uvila rep, uklonila je gumicu i pohvalila se rezultatima - impresivnim loknama.

 

 

U komentarima se oglasilo nekoliko korisnika koji su tvrdili kako sličan trik koriste već godinama te su vrlo zadovoljni rezultatima. Odlična je vest što ga možete isprobati bez obzira na gustinu vaše kose. Ako imate mnogo kose, podelite je u dva repa, razdvojivši gornji i donji sloj. Takođe, ne morate nužno koristiti figaro jer peglom za kosu možete postići isti efekt.

 

@najzena.rs Kako da napravite savršenu frizuru za 5 minuta? 😍 Ovo je zaista jedan od najjednostavnijih i najbržih načina za pravljenje punđe. Za svega nekoliko minuta možete same napravite savršeno stilizovanu frizuru. ☺️ @oliverakonatar 💃 #fyp #fypシ #žena #najžena #frizure #frizurezasveprilike ♬ Vibes - ZHRMusic

 

 

Komentari (0)
Loading