Kladimo se da ovo još niste videli: Tiktokerka pronašla inspiraciju za šminkanje koja mnogima ne bi ni pala na pamet, originalna na maks!

Vesti 02.11.2023 16:27 0

Malo je reći da je ovo hrabar potez, što su primetili i njeni pratioci...

šminka

Printscreen/TikTok/ceceandherpups

Ponekad je teško pronaći inspiraciju za šminkanje. To dobro znaju šminkeri koji su primorani da konstantno objavljuju kreativne i originalne ,,make up look-ove", ali i devojke i žene koje se svakodnevno ulepšavaju za raznorazne prilike.

Dobra stvar je što se inspiracija crpi iz svih mogućih izvora, što je shvatila i Tiktokerka čiji profil nosi naziv ,,ceceandherpups". Ona se, naime, dosetila da preslika profil svog psa na svoje lice.

 

 

Crnim ajlajnerom je postigla definisane oči koje ima njen pas, a potom je nanela belu maskaru na trepavice i obrve. Izgled je završila tako što je nanela bronzer na obraze, rumenilo na nos, isrtala blage pegice po licu i nanela crveni tečni karmin na usne.

Malo je reći da je ovo hrabar potez, što su primetili i njeni pratioci koji su ostavili komentare poput: ,,Ovo je preslatko" ; ,,Čekam da ovo postane trend"  i ,,Ovo je najslađa stvar ikada".

 

Da li biste se vi usudili da probate ovaj ,,make up look"?

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading