"Midnight eyes" je novi bjuti trend: Šljokice i neon boje sa kojima ćete uvek biti primećene

Olja Jelić Vesti 28.10.2023 14:41 0

Jedan od najpopularnijih bjuti trendova su "midnight eyes".

Šminka

Printscreen/Instagram

Mejkap za izlazak omogućava ženama da eksperimentišu sa stilovima šminke. Često se igramo sa raznim šljokicama, neon bojama i ekstravagantnim oblicima. Jedan od najpopularnijih bjuti trendova su "midnight eyes". 

Prvi korak jeste postizanje dobre podloge odnosno biranje tečnog pudera koji će usavršiti ten kože. S obzirom na to da je ovde ceo fokus na očima, šminkanje istih je samim tim i najbitniji korak.

 

 

Prvo što je potrebno jeste izvući savršenu cat eye liniju. To možete uraditi crnom olovkom za oči ili ajlajnerom. To se može postići pomoću senke za oči. Preko toga potrebno je naneti ljubičastu senku. Lepo je izblendajte. Na središnje delove kapaka dodajte pastelnu nude senku za oči.

 

 

Nakon toga sledi zavšni gliter efekat. Pre nego što nanesete vaše odabrane šljokice, ljubičastom olovkom za oči pređite preko već izvučene cat eye linije, kako biste je dodatno naglasili. Kao što smo naveli, dodajte malo  sjaja za potpuni efekat. 

 

@najzena.rs Stvaranje istorije na sinoćnoj reviji mode u Parizu! ⭐ Manekenka Bela Hadid je, definitivno, ostavila najveći pečat na Pariskoj nedelji mode! Naime, bila je deo jednog od najspektakularnijih događaja na modnoj pisti u gradu svetlosti ikada‼️ Ova lepotica je imala haljinu "naprskanu" sprejom na njeno telo tokom velikog finala modne revije Coperni. 💃 🎥|@voguefrance #najžena #žena #revija #paris #belahadid ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading