Zavesa šiške kao najnoviji hit jeseni: Kejti Holms ponela frizuru sa kojom ne možete pogrešiti

Olja Jelić Vesti 28.10.2023 11:08 1

Zavesa šiške koje nosi glumica Kejti Holms ekspresno su postale veliki hit i dolaze kao savršeno rešenje za sve željne novog izgleda.

Kejti Holms

Profimedia

Zavesa šiške koje nosi glumica Kejti Holms ekspresno su postale veliki hit i dolaze kao savršeno rešenje za sve željne novog izgleda.

Kejti Holms redovno oduševljava svojim ležernim kombinacijama koje su večna inspiracija za sve zaljubljenice u modu. Ali, ovog puta u fokusu se našla njena promena izgleda i nova frizura sa elegantnim istaknutim šiškama.

Glumica je početkom jeseni odlučila da je došlo vreme za unošenje promena u svakodnevni izgled te je svoju prepoznatljivu raspuštenu smeđu kosu odlučila da oživi zavesa šiškama.

Momentalno su privukle veliku pažnju, sa komentarima brojnih fanova koji ističu kako se radi o ženstvenom i stilu vrednom kopiranja.

Sve upućuje na to da će ova frizura postati njen novi trend. Ova frizura lako se stilizuje jer je naglasak upravo na opuštenosti i nesavršenosti pramenova koji u prirodnom slapu padaju preko čela. 

 

@najzena.rs Kako da napravite savršenu frizuru za 5 minuta? 😍 Ovo je zaista jedan od najjednostavnijih i najbržih načina za pravljenje punđe. Za svega nekoliko minuta možete same napravite savršeno stilizovanu frizuru. ☺️ @oliverakonatar 💃 #fyp #fypシ #žena #najžena #frizure #frizurezasveprilike ♬ Vibes - ZHRMusic

 

Komentari (1)
Loading
zora
28.10.2023 19:23

Gde je ponela tu frizuru?