Sandale od 700 evra kupila za samo 25: Niko mi nije verovao, a evo gde i kako sam ih "ulovila"!

Olja Jelić Vesti 27.10.2023 12:48 0

Svako ko štedi zna da ne postoji bolji osećaj nego pronaći zadivljujući dizajnerski komad koji se prodaje za male pare u odnosu na svoju originalnu vrednost.

Sandale

Printscreen/TikTok

Svako ko štedi zna da ne postoji bolji osećaj nego pronaći zadivljujući dizajnerski komad koji se prodaje za male pare u odnosu na svoju originalnu vrednost. 

A to je upravo ono što je TikTokerka iskusila tokom nedavnog šopinga u prodavnici second hand robe, kada je pronašla prekrasan par cipela sa platformom koji se prodaje po smešno niskoj ceni.

U nedavnom snimku koji je prikupio neverovatnih 230.000 pregleda, podelila je podelila otkriće za koje se našalila da je nateralo da "vrišti od sreće". 

Erika je ušla u radnju i naišla na par štikli koje su joj odmah privukle pažnju. Cipele su bile zapanjujuće same po sebi. Prelepa krem boje koja bi išla uz svaku odeću. Imale su i ogromnu potpeticu i bile su napravljene od zapanjujućeg materijala nalik slami savršenog za letnje oblačenje.

 

 

Ali dok je približila cipelu, došla je do još jednog zapanjujućeg otkrića: kreirao ju je fensi dizajner Loeve, čiji se artikli redovno prodaju za stotine, ako ne i hiljade funti. Ali u ovoj radnji prodavale su se za samo 25 evra. Brzo je našla da ove prelepe sandale zapravo koštaju 700 evra. 

 

 

Gledaoci su ostali u apsolutnoj neverici.

U komentarima ljudi su pisali koliko su oduševljeni njenim modnim ulovom. Erikin prvi savet je da redovno proveravate second hand radnje gde zaista mogu da se nađu sjajni modni komadi, baš kao što se njoj posrećilo. 

 

 

@najzena.rs A vi? Pišite nam u komentarima 👇🏻👇🏻👇🏻 #fypシ゚viral #fyf #fypシ #žena #najžena #anketa ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading