"Hrvatice, da li biste nosile srpske opanke?": Josip izazvao rat na mrežama i ozbiljno uvredio sve žene

Olja Jelić Vesti 20.10.2023 14:46 0

Na internetu se pokrenula rasprava oko nošenja letnjih kaubojki čak i u jesenjim danima koja je izazvala pravi rat na mrežama.

Čizme

Shutterstock

Postoje letnje kaubojske čizme izrađene od perforirane kože, koja omogućava nozi da diše uprkos toplom vremenu. Već nekoliko godina kaubojke viđamo na ulicama usred leta pa smo i ove godine imali priliku vidjeti zanimljive modne kombinacije, a to se nastavilo i tokom jeseni sa ovim toplim danima. 

Ali to se ne sviđa se svima. Iako se o ukusima ne raspravlja, kaubojske čizme, tema su oko koje se lome koplja, a o ovoj modnom trendu oglasio se i Domagoj Jakobović Ribafish.

 

 

 

“Žrtve industrije bez vlastitog stila i ukusa”

“Ako nakon četvrte vidim danas na ulici i petu ženu u kaubojskim čizmama, zakeljit ću si živog muzgavca na čelo…”, poručio je šaljivo a objava je ubrzo prikupila više od hiljadu ‘lajkova’ te se rasplamsala rasprava.

“Većina žena bi nosila srpske opanke ili holandske klompe ako ih ugleda na HM reklami. Žrtve industrije bez vlastitog stila i ukusa”, komentarisao je Ribafishev pratilac, a nadovezala se pratiteljka koja je kritikovala jedan upečatljiv trend muške populacije.

“Pa nisu samo glupe žene bez stila, koliki muškarci danas nose idiotske hlačice do gležnja i skoro pa tajice traperice, bez obzira na činjenicu da taj stil hlača dobro stoji samo Marku Tolji i Saši Lozaru”. “Zaboravila sam na preuske sakoiće i na danas neizbježne bradurine”, dodala je pratiteljka. 

 

@najzena.rs Pitali smo vas gde se oblačite, a ovo su odgovori koje smo dobili 🤩 #najzena #autfit #fypシ #moda ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading