Hejli Biber je obožava: Bomber jakna je najpopularniji model sezone, savršena za hladne dane

Olja Jelić Vesti 19.10.2023 11:58 0

Bomber jakne vratile su se u velikom stilu, a ovaj model je naročoto popularan jer je jedan od omiljenih komada Hejli Biber

Hejli Biber

Printscreen/Instagram

Ove godine bomber jakne su se vratile u velikom stilu. A kada kažemo velikom, doslovno to i mislimo: veće su, napuhnutije i predimenzioniranije nego pre. Ovakve će nas bomberice, ako ništa drugo, barem pošteno grejati. Dolaze izrađene od raznih materijala i u raznim bojama, a jedan je model već uspio postati viralan.

Iako nam niske temperature još uvek nisu pokazale zube, bomber jakna brenda Acne Studios gotovo pa je svuda rasprodana, a jedan od razloga je što je obožava i Hejli Biber. Do sada smo se već puno puta uverili da je dovoljno da u javnost procuri fotografija Hejli kako nosi određeni komad da bi on postao jedan od najpoželjnijih, a upravo ovo se dogodilo i sa spomenutom bombericom.

 

 

 

Model je vrlo atraktivan i bez Hejli u paketu - spušteni napuhani rukavi, predimenzionirana silueta i bogata tamnosmeđa nijansa čine ga savršenim modelom za hladne dane. Iako bomber jakne nisu nikakva novost, priznajemo da nam se sviđa kako je ovaj brend udahnuo svežinu modnom klasiku, igrajući se s proporcijama.

 

 

 


 

Komentari (0)
Loading