Deep nude nijanse karmina osvojile bjuti svet: Jesen će biti obeležena ovim mejkap trendom

Olja Jelić Vesti 17.10.2023 21:55 0

Deep nude karmin je najnoviji jesenji trend koji će dominirati ove sezone

Karmin

Printscreen/Instagram

Jesen je idealan period za eksperimentisanje sa šminkom, posebno kada je reč o ruževima. Ovo je doba godine kada volimo da nosimo intenzivne boje na usnama, ali to ne znači da ćemo se odreći omiljenih nude nijansi. Naprotiv, sa novim trendom deep nude karmina, nešto bogatiji neutralni tonovi biće naš omiljeni izbor u narednim mesecima.

 

 

Tamniji od klasičnih neutralnih nijansi, a svetliji od braon i ljubičastih, duboki nude tonovi savršen su izbor za hladne jesenje i zimske dane. Glavni bonus ovih nijansi je to što su podjednako sofisticirane i prefinjene kao klasični nude tonovi, a opet efektnije i upečatljive. Pogodni za sve prilike – od odlaska u kancelariju do crvenog tepiha.

Deep nude nijanse su braonkaste te su i pravila za izbor odgovarajuće boje nešto drugačija. U skladu sa tim, devojke sa svetlijim tenom trebalo bi da biraju sepia smeđe nijanse, srednji i olive ten kože traži nijanse mlečne čokolade dok su za tamniji ten najbolji izbor braonkasti tonovi koji naginju ka boji kestena ili ka umber nijansi.

 

 

Za početak trebalo bi da znate da je u ovom periodu godine jako važno da povedete računa o tome da vam usne budu zdrave i hidrirane. Osim toga, na hidriranim usnama ruževi se zadržavaju znatno duže pa nećete morati konstantno da popravljate karmin.

Kada se pobrinete o nezi i izaberete odgovarajući nijansu, sve što treba da uradite jeste da uokvirite usne olovkom koja je za ton ili dva tamnija od karmina. Po želji, možete malo razmazati olovku ka unutrašnjem delu usana, a potom nanesite ruž. Na kraju, stavite ulje ili sjaj kako bi vaše usne izgledale sveže i hidrano.

 

 

 

Komentari (0)
Loading