Znamo koju frizuru treba da nosite ove jeseni: Obožavaju je mega zvezde, kosi daje volumen i čini je gušćom!

Vesti 12.10.2023 20:00 1

"U-frizura" je hit ove sezone...

Medison Bir

Printscreen/Instagram/madisonbeer

Jesen je stigla i najbolje je vreme za promenu, kao što već znate. To je onaj period kada se vratimo s godišnjih odmora, kada znamo da nam stiže tmurna, hladna i duga zima, pa bismo malo da osvežimo i svoj izgled i svoj život. A kako drugačije, nego frizurom...

Ono za čim žene uvek posežu kada im dosadi da budu u svojoj koži jeste - promena frizure. Odlazak kod frizera i jeste jedno od najjednostavnijih i najbržih rešenja (ukoliko frizer uspe da vas ubaci "preko reda" ili bar dok se ne predomislite), jer daje neku novu energiju - bar neki naredni period, a pripadnice lepšeg pola to odlično znaju, piše Večernji.hr.

Jedna od trenutno najpopularnijih frizura je ova koja momentalno daje kosi volumen i čini je gušćom, pa je odličan trik za one s tankom ili retkom kosom. Na društvenim mrežama je postala popularna, a hvale je mnogi zbog toga što pruža neverovatan volumen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madison Beer (@madisonbeer)

 

U-frizura zapravo je tehnika koja često uključuje određeni oblik šišanja i stilizovanja, te može transformisati izgled vaše kose. Ova frizura jedan je od trikova slavnih frizera za stvaranje iluzije bujnije i voluminoznije kose. Idealna je ​​za one s tankom ili ravnom kosom, jer uklanja višak težine, a stavlja naglasak na slojevite krajeve, što daje iluziju dodatnog volumena, dajući vašoj kosi živahniji izgled.

Bočne strane vaše kose su mnogo tanje u odnosu na zadnje, tako da će U-oblik odmah ukloniti onaj tanak izgled i dati vam bujniju frizuru. Izgleda bezbrižno, zadržava dužinu kose dok daje pokret i volumen, a osim što će biti bujnija davaće izgledaće odlično i kad se kovrdža.

Relativno je jednostavna za održavanje i ne zahteva stalno oblikovanje. U zavisnosti od toga koliko brzo vaša prirodna kosa raste, verovatno će vam biti potrebno jednostavno šišanje svakih šest do osam nedelja kako biste uklonili ispucale krajeve i održali ujednačen rast kose. 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (1)
Loading
Tanja
13.10.2023 08:35

Ko još dugu kosu šiša svakih šest nedelja, glupost. Kao loši krajevi, kozmetika je toliko napredovala da kosa može lepo da se neguje i bez šišanja, prošla su vremena da kada su žene nervozne idu da ošišaju samo malo vrhove.