Za punije usne bez filera: Imamo fantastičan trik, obavezno probajte!

Vesti 07.10.2023 20:05 0

Ovo morate probati...

Kloi

Printscreen/Instagram

Rejčel je TikTok šminkerka i prati je preko 230 hiljada ljudi. Redovno objavljuje video tutorijale za šminkanje koji imaju na hiljade pregleda, a jedan je postao pravi viralni hit.

Kako prenosi „The Sun“, u samo dva dana sakupila je preko 455 hiljada pregleda zahvaljujući triku za punije usne. A sve što vam je potrebno je samo jedna mala, ravna četkica i smeđa senka hladnih tonova.

A, evo kako ona to radi. Prvo malu količinu proizvoda nanosi ispod donje usne i tako stvara efekt senke, a zatim na gornju usnu i napominje da se prilikom nanošenja obavezno nasmejete. Kad ste gotovi, kaže da još malo „ispolirate“ senku kako biste se rešili oštrih linija, a ako smatrate da je potrebno možete da nanesete još senke i na sredini donje usne da nacrtate malu liniju, a na gornjoj usni oblik slova V. Na kraju na usne nanosi i olovku za usta u bež boji, a završava mat ružem slične boje.

 

 

 

Video je oduševio brojne korisnice, a mnoge su joj u komentarima zahvalile što im je pokazala ovaj neverovatno jednostavan trik.

„Isprobaću ovo odmah sutra!“, „Ovo je genijalno, a tako jednostavno“, „Hvala ti, ovo mi je olakšalo sve!“ – neki su od komentara.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading