Kejt Midlton zablistala u najnovijoj modnoj kombinaciji: Njen stil je apsolutni "must-have" ove sezone!

Vesti 07.10.2023 12:15 0

Kraljevska lepotica...

Kejt Midlton

Profimedia

Kejt Midlton, poznata po svom nepogrešivom stilu, poslednjih puta nas je oduševljavala besprekornim odelima. Međutim, nedavno je promenila kurs i podsetila nas na modne trendove iz početka 2000-ih, što je izazvalo osećaj nostalgije. Ovi trendovi su se manifestovali ne samo u frizurama i aksesoarima, već i u odevnim komadima koje smo tada obožavali. Vojvotkinja je ovoga puta izabrala da nosi udoban i praktičan komad za svaki dan - pleteni prsluk s rolkom.

Ovaj odevni predmet bez rukava i s visokom rolkom bio je jedan od omiljenih početkom 21. veka. Sada je ponovno u modi, dolazi u raznim pletenim verzijama i dostojno nasleđuje lanene prsluke koji su nekada bili pravi letnji modni hit, piše 24sedam.

Kejt je odabrala kombinaciju u nijansama sive boje, uključujući tamnosive elegantne pantalone širih nogavica i trendi pleteni sivi prsluk. Ispod prsluka nosila je klasičnu belu košulju. Pantalone su brenda "Sézane", a model "Martin", koje je odlično uparila s "Cefinn" prslukom

Njen stajling prati sve veću popularnost neutralnih nijansi tokom jesenje sezone, što se već moglo primetiti i na nedavnim Nedeljama mode. 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading