"Smokey eye" kao ultimativni trend ove jeseni: Crna senka je sve što vam treba za vamp izgled

Olja Jelić Vesti 04.10.2023 18:18 0

Na bjuti scenu se na velika vrata vraća smokey eyes izgled

Anastasija Ražnatović

Printscreen/Instagram

Čista estetika polako, ali sigurno napušta bjuti scenu. Vreme je da malo začinom svoj mejkap izgled, jer je ovo jeseni aktuelan fatalan izgled počevši od usana, pa sve do smokey eye izgleda. Shodno tome, važno je dobro odabrati crnu senku kako bi dobili adekvatan vamp izgled. 

 

 

Nedelja moda je predstavila neke od najupečatljivijih izgleda ove jeseni. Vamp usne i dupli ajlajner su uveliko u trendu, a sada je došao trenutak da estetiku sa zimskih Nedelja mode zaokružimo pričom o smokey eye izgledu. Savet Kristine Agilere primenljiv je i danas, a u narednim mesecima dominiraće istaknute oči i tamniji ruževi.

 

 

Tada nam u pomoć dolaze upravo – crne senke. Ali idealna crna senka ne postoji.

Pri odabiru idealne crne senke važno je voditi računa o njenoj teksturi i intenzitetu. Smokey eye neretko zahteva veoma intenzivnu nijansu sa obzirom na to da ona predstavlja prvi u nizu koraka ka postizanju ovog izgleda. Takođe, u zavisnosti od prilike ili jednostavno vašeg senzibiliteta, obratite pažnju da li senka koji ste odabrali sadrži šljokice ili je potpuno mat. Ukoliko se odlučite za totalno crni mejkap na očima, preporučuje se gliter opcija, dok za onu koja se meša sa svetlijim nijansama je bolja mat. 

 

 

Komentari (0)
Loading