Ni dinar nećete potrošiti: Budite moderni uz 5 jesenjih trendova koje već imate u ormaru

Vesti 01.10.2023 12:25 0

Pošto je smena godišnjih doba, morate da sredite ormar I izvadite jesenju odeću. Tada potražite I ove komade koji su se vratili u modu. Ovo su trendovi za jesen i zimu za koje možete iskoristiti svoju staru garderobu.

moda

Shutterstock

moda

Shutterstock

 

Crvena boja

Hit jeseni je crvena boja. Nosiva je u svim kombinacijama i ima je na svim odevnim komadima. Bilo što da imate crveno izvucite iz ormara i nosite – haljinu, džemper, cipele, tašnu. Najmodernije ćete izgledati ako se obučete od glave do pete u crveno. Ukoliko niste ljubitelj ove boje, možete kao detalj da nosite tašnu ili ešarpu.

Štampana slova na odeći

Da biste bili moderni morate kombinovati ono što ste mislili da ne ide zajedno. Majicu sa odštampanim natpisom sa širokom suknjom ili elegantnim pantalonama i slične neočekivane kombinacije su ove jeseni dobrodošle.

moda

Shutterstock

 

Sako svih modela

Veoma su popularni sakoi svih oblika i veličina. Ako imate bilo kakav sako u ormaru, a niste ga dugo nosili, pravi je trenutak da ga ponovo obučete.

moda

Shutterstock

 

Pletene stvari

Pletene rolke su jedan od popularnijih odevnih komada, a sigurni smo da bar jednu imate u ormaru. Osim rolki, nose se i haljine i džemperi.

Mašne svuda

Mašne na odeći, obući, tašnama i modnim dodacima vrlo su popularne. Pa pronađite stare jakne, torbe ili kapute s ovakvim ukrasima u ormaru I bićete moderna dama.

 

 

Komentari (0)
Loading