Megan Markl najčešće nosi ovu frizuru: Razlog za to je jednostavan, žene će je baš zato obožavati

Olja Jelić Vesti 23.09.2023 20:20 0

Mudra Megan Markl

Megan Markl

Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl svojim jednostavim, a efektnim stilom odevanja, inspiracija je mnogim ženama širom sveta. Njene odevne kombinacije kopiraju se na svakom koraku, a kosa Megan Markl tek je posebna tema. Zbog svega toga svet je proglasio ikonom stila.

Supruga britanskog do nedavno princa, a sada vojvode od Saseksa, Harija, često se može videti kako brojnim elegantnim modnim kombinacijama vešto prilagodi više nego praktičnu, a sjajnu fruzuru.

U pitanju je niska, neuredna, punđa.

 

 

Britanski modni eksperti naveli su da je ovo više nego pohvalan potez lepe Megan, a za to postoji i nekoliko pametnih razloga.

Umeće je jednu istu frizuru neprimetno poneti preko dana, a onda uz promenu haljine to isto učiniti i u večernjem izdanju. Niska neuredna punđa Megan i te kako dobro pristaje. Mudra Megan Markl svesna je da je ovo jedan od njenih top tri izbora kada je frizura u pitanju, zato samouvereno zna da sa njom nikada ne rizikuje.

Vojvotkinja od Saseksa priznala je da ne voli mnogo vremena da provodi u sređivanju. Pa tako obožava i brzinske frizure, koje joj ne oduzimaju mnogo vremena. A ova je definitivno jedna od njih.

 

 

 

U intervjuu za „Esquire“, pre određenog vremena, Megan je priznala:

– Kada se spreman negde da idem, potrebno mi je najviše pola sata i već sam na vratima. Ne volim da traćim vreme na spremanje. Jednostavno želim da što pre izađem i dobro se zabavim.

I dok je nekim pripadnicama lepšeg pola potrebno i nekoliko sati da bi iskopirali „look“ Megan Markl, ona veoma dobro zna šta joj pristaje.

Zato je i često možemo videti sa preslatkom niskom punđicom na glavi, jer zašto bi menjala nešto što je pun pogodak.

 

Komentari (0)
Loading