Blejk Lajvli je stvorena za boje: Šarena suknja i salonke od tvida kao modni bingo

Olja Jelić Vesti 19.09.2023 18:40 0

Blejk Lajvli i Tejlor Svift večerale su u poznatom njujorškom restoranu Zero Bond. Obe su bile besprekorno stilizovane, naročito Blejk koja je odabrala šarenu odevnu kombinaciju.

Blejk Lajvli

Profimedia

Blejk Lajvli i Tejlor Svift večerale su u poznatom njujorškom restoranu Zero Bond. Obe su bile besprekorno stilizovane, naročito Blejk koja je odabrala šarenu odevnu kombinaciju.

I ne samo to, šareni stajling pokazao je i da Blejk Lajvli u svemu izgleda fantastično, pa i kada nosi naizgled nespojive modne komade. Svoju kombinaciju za odlazak na večeru s prijateljicom Tejlor Svift u Njujorku prelepa glumica složila je od suknje mini kroja od tvida modne kuće Chanel.

Suknjica ružičaste nijanse upotpunjena svetlucavim nitima ima sitne resice na rubu i lažne džepove za dodatan dašak šik stila. Nosila je i Chanelovu plavu torbu izrađenu od teksasa, koju je sjajno povezala sa teksasnom košuljom-jaknom modne kuće Versace.

Košulja u kombinaciji svetlog i tamnijeg teksasa ima šarenu postavu, u prepoznatljivom Versaceovom stilu, koja taj komad čini još zanimljivijim. Košulju je nosila raskopčanu te se ispod nje mogla videti bela majica sa šarenim crtežom Mikija Mausa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by . (@teenfanaccount)

 

Od obuće je ponela salonke modne kuće Christian Louboutin, model 'Pigalle Follies' izrađen od šarenog tvida te finiširan glatkom kožom. Šareno, šareno i još malo šarenog – to je bilo pravilo lepe glumice dok se spremala za večernji izlazak. I nije pogrešila jer Blejk je stvorena za boje.

 

Komentari (0)
Loading