Jelena Đoković blistala na premijeri: U elegantnoj suknji koja je ove jeseni apsolutni trend pokazala da je kraljica stila

Slobodanka Ćorić Vesti 19.09.2023 14:25 0

Jelena je prisutne oduševila svojim jednostavnim, a elegantnim odabirom odeće. Odlučila se za dva tona, bež i tamno sivu boju koja je ove jeseni apsolutni trend

jelena đoković

Printscreen/Instagram

U Beogradu je sinoć premijerno prikazan dokumentarni film "Mudrost traume" dr Gabora Matea, koji je gost Fondacije "Novak Đoković". Uz Jelenu Đoković, koja je na čelu ove fondacije našao se i njen muž,najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Jelena je prisutne oduševila svojim jednostavnim, a elegantnim odabirom odeće. Odlučila se za dva tona, bež i tamno sivu boju koja je ove jeseni apsolutni trend. Jednostavan džemper koji je odličan modni komad za prelazan  period, Jelena Đoković ponela je uz elegantnu suknju sa podignutim strukom u obliko zvona. Na taj način davala je utisak visoke elegancije i istakla obline. Jednostavno, komad odeće koji je stvoren za sve prilike.

Jelena ju je uparila uz štikle boje kože i belu tašnicu, a kosu je uvila u neobavezne lokne. S druge strane, Novak se odlučio za ležernu i obrnutu kombinaciju boja. Gore je imao crnu polo majicu i dole bež pantalone.

Inače, film "Mudrost traume" čijim povodom je održana tribina Fondacije "Novak Đoković" istražuje zašto se zapadno društvo suočava s epidemijama kao što su anksioznost, hronične bolesti i upotreba psihoaktivnih supstanci.

jelena đoković

Printscreen/Instagram

 

Dr Mate, veoma cenjen u svom radu, kroz film prikazuje novu viziju: društvo informisano o traumi u kojem roditelji, nastavnici, lekari, sudije i donosioci važnih odluka nisu fokusirani na potiskivanje simptoma i osuđivanje, već žele da razumeju izvore iz kojih u ranjenoj ljudskoj duši izviru zabrinjavajuća ponašanja i bolesti. 

Komentari (0)
Loading