Hrom manikir u još lepšoj verziji: Novi nokti Hejli Biber kao idealan izbor za predstojeću sezonu

Olja Jelić Vesti 16.09.2023 12:43 0

Pre godinu i po dana hejli Biber je ponela hromirane nokte, a sad nam stiže nova verzija ovog manikira

Nokti Hejli Biber

Printscreen/Instagram

Pre godinu i po dana Hejli Biber je na Met Gala događaju prvi put ponela glaze donut manikir, a brzo nakon toga ovo je postao najpopularniji nail trend koji su nosile devojke širom sveta. Hromirani nokti definitivno su obeležili prošlu godinu, a pred početak jesenje sezone supruga Džestina Bibera i njena manikirka Zola Ganzorgit „servirale“ su nam novu verziju ovog manikira, koju su nazvali mirror glaze nails.

 

 

Reč je o nešto intenzivnijoj hromiranoj varijanti koja izgleda futuristički i u znatno većoj meri reflektuje svetlost. Hejli je ovaj manikir ponela u paru sa dugim bademastim noktima, po kojima je poznata, a Zola je snimila čitav proces dobijanja ovog izgleda.

Mada ćete ovaj manikir najlakše postići u salonu, ukoliko imate lampe i pomenute proizvode čitav proces možete uraditi i kod kuće.

 

 

 

Hejli je mirror glaze nokte nosila uz oversized karirani sako i pencil suknju koja dolazi u kompletu, kao i svojim preoznatljivim glow makeupom, čime nam je dala odličnu inpiraciju za jesenji izgled.

 

Komentari (0)
Loading