"Kako je tačno zaradila sve ovo?": Skupocen stajling Megan Markl koji je izazvao bes Britanaca

Olja Jelić Vesti 12.09.2023 14:38 0

Ležerna odevna kombinacija, savršena ako želite da vam bude udobno tokom dugog putovanja, luksuzna je i vrlo skupocena, pa britanska javnost nije oduševljena izborom supruge princa Harija

Megan Markl

Shutterstock

Princ Hari, vojvoda od Saseksa, već nekoliko dana boravi u Nemačkoj, gde se trenutno održavaju Igre nepobedivih (Invictus Games), međunarodno sporsko takmičenje, koje je on pokrenuo pre nekoliko godina.

Tokom prva dva dana on se sam pojavljivao na događajima u vezi s Igrama, a mnogi su se zapitali gde je njegova supruga Megan Markl, čije se prisustvo u Dizeldorfu očekivalo.

Međutim, američki mediji javljaju danas da je ona viđena na aerodromu, na putu za Nemačku.

Supruga princa Harija izgledala je uobičajeno trendi, a britanski portali javljaju da ona nije štedela da joj bude prijatno i udobnom tokom dugog i napornog leta.

 

 

Vojvotkinja od Saseksa uslikana je u laganom crnom džemperu s V-izrezom i dubokim pantalonama širokih nogavica s potpisom slavne dizajnerke srpskog porekla Ule Džonson, čija cena iznosi 590 dolara.

Efektan model od pamuka, lana i svile je vrlo otmen i savršen za bilo koji tip obuće, a Megan Markl ga je kombinovala sa zatvorenim papučama brenda Valentino za koje je morala da izdvoji 770 dolara.

 

Tu je i tote tašna modne kuće Goyard čija cena iznosi čak 2.650 dolara, kao i Celine naočare za sunce od 510 dolara.

U jednom momentu vojvotkinja je nosila i Hermes maramu Rayures d'Ete vrednu 1.225 dolara i šešir brenda Janessa Leone koji košta 267 dolara.

Tu je bio i njen čuveni sat Cartier Tank Francaise, izrađen od žutog zlata, čija cena u zavisnosti od veličine varira i trenutno premašuje 19.500 dolara, a Megan ga je pre nekoliko godina platila oko 5.000 funti.

 

 

Komentari čitalaca Dejli mejla, očekivano, nisu pozitivni zbog cene modnog izdanja Megan Markl za putovanje.

"Potrošila je toliki novac i izgleda neuredno", "Sve je to za nju džabe", "Kako je tačno zaradila sve ovo?", "Ona baš ne štedi da joj bude udobno na putu"... neke su od njihovih reakcija.

 

Komentari (0)
Loading