Maša Memedović u najtrendi čizmama za ovu jesen: Crvene kaubojke oduševile žene, a ovo im je cena

Olja Jelić Vesti 12.09.2023 18:43 0

Maša Memedović ne prestaje da nas fascinira njenim modnim ukusom

Maša Memedović

Printscreen/Instagram

Maša Memedović je nedavno otkrila izuzetno trendi kaubojske čizme po povoljnoj ceni koje će dominirati modnom scenom tokom jesen/zima 2023. godine.

Ova mlada influenserka, koja je inače ćerka poznatog novinara i ekologa Jovana Memedovića, već je osvojila srca mnogih na društvenim mrežama. Njen modni stil odiše originalnošću, a njena sklonost ka kupovini u second-hand prodavnicama govori o njenoj štedljivosti i svestranosti.

 

 

Maša je kraljica second-hand mode. 

Nedavno je, po povoljnim cenama, nabavila čizme kaubojke koje će bez sumnje biti glavni modni hit tokom jeseni i zime. Osim ovih čizmama, Maša se može pohvaliti brojnim drugim fantastičnim second-hand kupovinama, kao što su majica za samo 200 dinara, koja inače košta 70 evra, ili kožne čizme u kojima je pronašla novine iz 1989. godine i platila ih samo 300 dinara.

 

 

Pored svega toga, Maša je nedavno nabavila i crvene kožne kaubojske čizme koje su pronađene po povoljnoj ceni od 100 evra, a koje su se svidele mnogim damama. Ova mlada influenserka zaista pleni svojom ekscentričnošću i istinskom originalnošću.

 

Komentari (0)
Loading